bg-image

jaja benedikt

1 h
12 namirnica

Što moram znati?

Jaja Benedikt su klasik američkog brunch menija, poznat po kombinaciji poširanih jaja, engleskih muffina, slanine ili šunke, sve preliveno bogatim hollandaise umakom. Iako postoji nekoliko teorija o podrijetlu, najpoznatija je ona da su nastala u New Yorku, kada je bogati trgovac poželio nešto novo za doručak

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Pripremimo sve komponente i serviramo ih.

  2. Prvo na plitki tanjur stavljamo tostirani toast kruh.

  3. Povrh toga sotirani špinat.

  4. Slijedi hrskava panceta.

  5. Stavljamo poširano jaje.

  6. Stavljamo Hollandaise umak koji će se lijepo preliti preko poširanog jaja.

  7. Za kraj, možete staviti malo ukrasnog bilja.

Pravi kraljevski doručak . . . nema što!

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2025 Sva prava pridržana.