bg-image

croque monsieur

4 namirnice

Krenimo kuhati!

01
  1. Zagrijemo pećnicu na 220 stupnjeva.
  2. Položimo šnite tost-kruha na dasku za rezanje.
  3. Odrežemo koru.
  4. Šnite tost-kruha stavimo direktno na rešetke u pećnici.
  5. Ispod rešetki stavimo pleh za pečenje kako bismo spriječili prljanje pećnice ako s tosta padnu mrvice.
  6. Nakon 5 minuta izvadimo tost.
02
  1. Naribamo parmezan.
  2. Lagano namažemo sve pečene strane tosta senfom.
  3. Na dva komada tosta stavimo sir tako da ne viri preko rubova tost-kruha.
  4. Zatim na oba tosta stavimo po 50 g šunke.
  5. Preklopimo tost.
  6. Uzmemo mornay umak i pomoću žlice obložimo tost-sendviče, prvo po stranama.
  7. Pleh obložimo papirom za pečenje.
  8. Stavimo sendviče na pleh.
  9. Na vrh svakog sendviča stavimo još mornay umaka, u većoj količini, tako da prekrije cijelu površinu.
  10. Posipamo vrh naribanim parmezanom.
  11. Stavimo peći na otprilike 15 minuta, ovisno. o pećnici.

Istraži

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2025 Sva prava pridržana.