bg-image

cappellacci punjeni bundevom u umaku od smeđeg maslaca

14 namirnica

Što moram znati?

Cappellacci punjeni bundevom u umaku od smeđeg maslaca su vrhunska talijanska delicija, gdje se svježi domaći ravioli, punjeni slatkom i kremastom bundevom, prelijevaju bogatim umakom od smeđeg maslaca s kaduljom. Ovo jelo dolazi iz regije Emilia-Romagna, a bundeva, često korištena u jesen, dodaje savršen kontrast bogatstvu maslaca. Tradicionalno se servira kao savršen glavni obrok ili za posebne prigode

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Neparan broj cappellaccija kružno posložimo na tanjur.

  2. Prelijemo ih umakom od smeđeg maslaca.

  3. Ukrasimo s malo peršina.

Na Vama je da probate i vidite koliko je bundeva fina u tjestenini!

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2025 Sva prava pridržana.