01
Neparan broj cappellaccija kružno posložimo na tanjur.
Prelijemo ih umakom od smeđeg maslaca.
Ukrasimo s malo peršina.
“Na Vama je da probate i vidite koliko je bundeva fina u tjestenini!”
Cappellacci punjeni bundevom u umaku od smeđeg maslaca su vrhunska talijanska delicija, gdje se svježi domaći ravioli, punjeni slatkom i kremastom bundevom, prelijevaju bogatim umakom od smeđeg maslaca s kaduljom. Ovo jelo dolazi iz regije Emilia-Romagna, a bundeva, često korištena u jesen, dodaje savršen kontrast bogatstvu maslaca. Tradicionalno se servira kao savršen glavni obrok ili za posebne prigode
Neparan broj cappellaccija kružno posložimo na tanjur.
Prelijemo ih umakom od smeđeg maslaca.
Ukrasimo s malo peršina.
“Na Vama je da probate i vidite koliko je bundeva fina u tjestenini!”
© 2025 Sva prava pridržana.