bg-image

domaći tartar umak

9 namirnica

Što moram znati?

Domaći tartar umak najčešće se priprema miješanjem majoneze, kisele pavlake, senfa, kapara i sitno nasjeckanih kiselih krastavaca. Iako je popularan uz ribu i plodove mora, koristi se i kao prilog uz razne mesne delicije.

Krenimo kuhati!

01
  1. Sve namirnice sitno nasjeckamo: peršin, kisele krastavce, kapare i inćune. Stavimo ih tako nasjeckane sve u istu posudu i promiješamo. Možemo primijetiti rahlu teksturu.
  2. Sitno nasjeckamo i luk te ga dodamo u posudu.
02
  1. Dodamo majonezu i promiješamo. Može se koristiti domaća ili kupovna - ovisi što imate kod kuće!
  2. Posolimo i popaprimo.
  3. Dodamo malo limunovog soka. Može se koristiti i voda od krastavaca, bijelo vino, jabučni ocat . . .
  4. Promiješamo.

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2025 Sva prava pridržana.