Prijavi se
Teme
Recepti
Tehnike
Inventar
Namirnice
Kontakt
Otvori Navigaciju
juneći carpaccio - rezanje i priprema
5 min
1 namirnica
juneći carpaccio - rezanje i priprema
5 min
1 namirnica
Što moram znati?
juneći carpaccio - rezanje i priprema
Namirnice
juneći file
100
g
Inventar
kuhinjski nož
papir za pečenje
daska za rezanje
bat za meso
Krenimo kuhati!
juneći carpaccio - rezanje i priprema
Inventar
01
juneći file
100
g
Režemo file na što tanje šnite pa stavljamo na masni papir.
Ostatak filea spremimo.
Istraži
Recepti
Lasagne bolognese
Juneći osso buco s risottom milanese
Juneći tartar (tartar biftek - klasični)
Juneći carpaccio
Teleći tamni umak (teleći jus)
Jaja benedikt
Teleća juha
Teleći faširanci u umaku od rajčice
Pileći faširanci s aromatiziranim pire krumpirom
Punjene paprike s bačvicama od krumpira
Ćufte u umaku od rajčice s pire krumpirom
Prženi pileći popsi s bbq umakom i štapićima povrća
Više tehnika
Teleći tamni umak - jus
Rasijecanje pileta
Otkoštavanja pilećeg karabatka (batka i zabatka)
Otkoštavanje pilećih prsa
Otkoštavanje batka
Otkoštavanje zabatka
Pileći lollipop (krilca)
Pileći lollipop (batak)
Svinjski file porcioniranje
Hrskava panceta
Obrada svinjskog filea
Juneći file porcioniranje
O projektu
Recepti
Tehnike
Inventar
Namirnice
Kontakt
Uvjeti korištenja
Pravila privatnosti
Impressum
Budi u toku
Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.
Vaša e-mail adresa
Pretplati se
© 2025 Sva prava pridržana.