Prijavi se
Recepti
Tehnike
Inventar
Namirnice
Kontakt
Otvori Navigaciju
juneći carpaccio - rezanje i priprema
5 min
1 namirnica
juneći carpaccio - rezanje i priprema
5 min
1 namirnica
Što moram znati?
juneći carpaccio - rezanje i priprema
Namirnice
juneći file
100
g
Inventar
daska za rezanje
kuhinjski nož
papir za pečenje
bat za meso
Krenimo kuhati!
juneći carpaccio - rezanje i priprema
Inventar
01
juneći file
100
g
Režemo file na što tanje šnite pa stavljamo na masni papir.
Ostatak filea spremimo.
Istraži
Recepti
Jaja benedict
Punjena pečena piletina uz heljdu
Juneći carpaccio
Ćufte u umaku od rajčice s pire krumpirom
Teleća juha
Pileći faširanci s aromatiziranim pire krumpirom
Tagliata
Juneći tartar (tartar biftek - klasični)
Beef wellington
Janjeći kare a la damir
Mazalice
Salata s breskvama i pršutom
Više tehnika
Pileći lollipop (batak)
Otkoštavanje pilećih prsa
Punjena paprika
Rasijecanje pileta
Hrskava panceta
Juneći file porcioniranje
Otkoštavanje batka
Otkoštavanja pilećeg karabatka (batka i zabatka)
Teleći tamni umak - jus
Otkoštavanje zabatka
Pileći lollipop (krilca)
Obrada svinjskog filea
O projektu
Recepti
Tehnike
Inventar
Namirnice
Kontakt
Uvjeti korištenja
Pravila privatnosti
Impressum
Budi u toku
Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.
Vaša e-mail adresa
Pretplati se
© 2025 Sva prava pridržana.