bg-image

burrata s rajčicom

5 namirnica

Krenimo kuhati!

01
  1. Operemo rajčicu.
  2. Izrežemo "srce".
  3. Rajčicu položimo na dasku za rezanje i počevši od vrha, narežemo ju na šnite debljine 1 cm.
  4. Okrugle šnite krenemo slagati tanjuru na kojem će se i poslužiti. Šnite slažemo po rubu tanjura, u krug.
  5. Ostatak rajčice posložimo po sredini tanjura.
02
  1. Na sredinu tanjura položimo burratu.
  2. Razrežemo ili rastrgamo ju kako bi se lakše jela uz rajčicu.
  3. Operemo listove bosiljka i rasporedimo ih po vrhu.
  4. Začinimmo maslinovim uljem i solju.
O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2025 Sva prava pridržana.